www.dynamark.dk
Gavepakke
Portugal / Italien
Varenr.
956-10

QUINTA DO PÉGO M/2 FLASKER + 1 FL. OLIVENOLIE Virgin Vintage Douro D.O.C.

2 fl. Quinta do Pégo Virgin Vintage Douro D.O.C. Druerne til denne elegante rødvin er dyrket på Quinta do Pégos ejendom i Douro dalen i Portugal, hvis jord er klassificeret i gruppe A.

Vinen er produceret af winemaker Wouter Pienaar. Høstudbyttet er lavt, og kun de allerbedste druer er brugt til vinen. Druerne er høstet ved den optimale modenhed den sidste uge i september, og der er kun brugt specielt udvalgt rød gær til gæringen.

Vinen består af 30% Touriga Nacional, 20% Touriga Franca, 20% Tinta Roriz, 20% Tinta Barroca og 10% Tinto Cão druer. 25% af vinen har været lagret på nye franske egetræsfade fra Allier i 10 måneder og 75% i ståltanke i 12 måneder. Det er en karakterfuld vin med en flot dybrød farve, fyldig smag af blommer, bær, lakrids og chokolade med et strejf af vanille og egetræ samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne velstrukturerede vin er velegnet til f.eks. rødt kød, vildt og diverse oste. Dette er en helt ekstraordinær let filtreret rødvin, som vil udvikle sig ved yderligere henlægning.

1 fl. Quinta do Pégo Ekstra jomfru olivenolie. På Quinta do Pégo findes 900 oliventræer, som danner skel til naboernes vinmarker. Disse træer giver ca. 900 ltr. ekstra jomfru olivenolie, der er koldpresset og tappet i smukke 0,5 ltr. karafler fra Italien.Den har et lavt syreindhold, en yderst delikat smag samt en intens og naturlig aroma. Velegnet til middelhavsretter, salater o. lign.956-10