www.dynamark.dk

Gavepakke
Sydafrika
Varenr.
956-13

Tribal m/3 fl. i gaveæske

Drue:
Cabernet Sauvignon, Pinotage, Shiraz

Disse vine kommer fra African Terroir i Sydafrika. På det afrikanske kontinent er der mange paradokser. African Terroir tilbyder vinoplevelser med ægte afrikansk sjæl og god kvalitet til rimelige priser. African Terroir råder over mere end 1.250 ha. beplantede vinmarker i områderne Paarl, Worcester, Stellenbosch, Durbanville og Olifants River. En stor del af disse vinmarker er omgivet af bjerge. Atlanterhavets kølige brise sikrer passende temperaturer for produktion af sunde kvalitetsdruer.

TRIBAL CABERNET SAUVIGNON
Denne vin er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer fra Western Cape i Sydafrika og har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en mellem-fyldig vin med flot rød farve, delikat bouquet med et strejf af peber, blød og rund frugtsmag af mørke bær og solbær, bløde tanniner samt en blid og behagelig eftersmag. Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til svinekød, oksekød samt oste. Det er en vin, der bør drikkes mens den er forholdsvis ung.

TRIBAL PINOTAGE
Denne vin er produceret af 100% Pinotage druer fra Western Cape i Sydafrika og har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en mellem-fyldig vin med flot rød farve, delikat bouquet af modne røde bær, blød og rund frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag. Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til de fleste kød- og pastaretter samt pizza. Det er en vin, der er skabt til at blive drukket mens den er forholdsvis ung.

TRIBAL SHIRAZ
Denne vin er produceret af Shiraz druer og har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en rødvin med flot rød farve, delikat let røget bouquet af modne bær såsom blåbær og brombær med et strejf af mørk chokolade, mellem-fyldig frugtsmag med bløde og modne tanniner samt en lang og behagelig, let krydret eftersmag. Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til retter med oksekød samt de fleste oste. Det er en vin, der er skabt til at blive drukket mens den er forholdsvis ung.


Indhold:
3 x 75 cl.
Type:
Tør

 

1

2

 www.african-terroir.co.za/