Bliv medlem - Fordele Læs mere her

Ønsker du at blive medlem af VINKLUBBEN, så udfyld nedenstående formular og tryk på send. Du kan også læse mere om fordelene nederst på siden. Det er gratis at blive og være medlem.Jeg tilmelder mig hermed Vinklubben
Navn
Adresse
Postnr.
By
Telefon
Mobil telefon
EmailHvis der skulle være problemer så send venligst en mail med dine oplysninger her

 


Fordele ved medlemskab - Til top

Som medlem af vinklubben får du adgang til:

Et stort vinsortiment

Favorable vinpakker

Fragtfrie leveringer

Desuden er det gratis at være medlem af vinklubben, og man er ikke forpligtet til et minimumskøb. Når man bestiller vin fra vinklubben, bestemmer man selv, hvor meget man vil købe - der er intet kvantumskrav. Som medlem modtager man løbende information om nye vine, nye vinture og favorable vinpakker. Desuden kan man selv få indflydelse på vinklubbens sortiment ved at indsende sine ønsker. Endelig skal det også nævnes, at man via et medlemskab kan få gode vine til rimelige priser. Priserne på vinene svarer ofte til den pris. man som privat person kan købe vinen til hos vinbonden ofte endog meget billigere. Priserne er inkl. danske punktafgifter, miljøafgifter, alkoholafgifter og 25% moms.

Betaling: Efter modtagelse af faktura/varer.

Endelig skal nævnes, at vi har fragtfri levering minimum én gang hver måned overalt i Danmark. Ønskes levering på andre tidspunkter, så tillægges den konkrete porto/fragt på faktura.

Shoppen på Internettet har åbent 24 timer on-line på www.dynamark.dk hele døgnet rundt alle ugens dage