logo
 
Se indkøbskurv se kurven
       
 
Mendocino, Californien
Mendocino County, Californien med vinproducerende områder som f.eks. Anderson Valley og Redwood Valley, ligger langs Stillehavet nord for Sonoma, County, hvor både Nappa Valley og Sonoma Valley ligger. Hovedbyen i Mendocino County er Ukiah. Ud over store udstrakte vinmarker er der masser af skovområder med de store flotte Redwood træer. Vinproduktioner kæmper med dyrkningen af Cannabis (Marijuana) om at udgøre den vigtigste indtægtskilde for området.
  Graziano, Zinfandel kr 139,00 
 Mendocino, Californien, USA rødvin
Varenr.: 042-10 
Denne Zinfandel kommer fra 15 forskellige vinmarker spredt over dalbundene og bjergskråninger i hele Mendocino County. Mange af disse vinmarker dyrkes stadig af 3. og 4. generation "italiensk-amerikanere". Se mere her

Smage-pakker
Formålet med smage-pakker er kort og godt, at give for at smage forskellige vine til en fordelagtig pris. Gennem denne smagning, kan man så vælge de vine ud, som kan anvendes senere til forskellige lejligheder f.eks. sommerfester, konfirmation, bryllup, hverdag, søndagsvin, vinen til "2 lys på et bord" m.m.. Der er smage-pakker separat for henholdsvis rødvin og hvidvin. Ind i mellem er der rosé, dessertvine eller mousserende vine i hvidvins-smage-pakken. Smage-pakkerne udsendes hver måned. Pakkerne leveres ikke pr. automatik til medlemmerne, men skal bestilles separat i shoppen. Der er også fragtfri levering af smage-pakkerne. Læs mere og se specifikation og foto for respektive smagepakker ved at klikke på - Se mere her - under de enkelte smagepakker.
  December Smagepakke kr 530,00 
 Smage-pakker, maanedens rødvin
Varenr.: 900-12 
6 x 75 cl. = 4,5 liter spændende og varieret smagepakke med 6 vine der passer godt til julens traditionelle retter. Vine er fra henholdsvis Californien, Italien og Sydafrika. Fra Graziano vineriet er der henholdsvis en Zinfandel (042-10) og en Barbera (042-04). Specielt Barberaen passer fantastisk til and og flæskesteg. Fra Italien har jeg valgt to Rosso Veranese vine fra Terra del Moro (810-03 og 810- 04), hvor Andrea varianten er lidt kraftigere end Sofia vinen. Derudover har jeg inkluderet La Luna’s nye vin fra Sicilien (844-05), der ligesom vinen fra Pulien er produceret efter Appassimento metoden. Fra Sydafrika har jeg udvalgt en god kraftig Shiraz (060-03).

 669814