Gavepakker


Vi pakker vin som gaver i kartoner eller trækasser med 1, 2, 3, 4 eller 6 stk..

Vi pakker vin i gavekurve med 1 stk. vin eller flere efter dine ønsker.

Vi sammensætter også gerne vingaver med tilbehør f.eks. i form af chokolade og eller delikatesser. Eller har du andre ønsker, så hører vi gerne fra dig, så vi kan afgive tilbud.


Husk vi har gratis levering i Danmark. Gaven kommer med på vor vintur landet rundt minimum 1 gang om måneden.

Vi giver gerne tilbud og forslag på vin til fester og receptioner eller lignende.

www.dynamark.dk

Rødvin-Spanien
Varenr. 956-03

Bodegas Lan m/3 fl. i trækasse

Drue: Tempranillo, Mazuelo, Garnacha

Disse anmelderroste vine kommer fra Bodegas Lan, som blev grundlagt i 1972 og er beliggende i Rioja i Spanien. Grundlæggerne ønskede, at firmanavnet skulle symbolisere de tre regioner, der tilsammen udgør Rioja DOC; nemlig Logroño, Alava og Navarra - derfor blev navnet LAN.

1 fl. Lan Rioja Crianza:
Denne vin er produceret af 100% Tempranillo druer, der er dyrket i Rioja området i Spanien. Vinen har været lagret minimum 12 måneder på egetræsfade. Det er en flot rødvin med klar og intens kirsebærrød farve, delikat og frugtrig bouquet med et strejf af egetræ, velafbalanceret og fyldig smag, søde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til pastaretter, fjerkræ samt de fleste forretter. Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu og de næste par år.

1 fl. Lan Rioja Reserva:
Denne vin er produceret af 90% Tempranillo og 10% Mazuelo druer, der er dyrket i Rioja området i Spanien. Vinen har været lagret 12 måneder på egetræsfade og minimum 24 måneder på flasken før frigivelsen. Det er en flot rødvin med intens granatrød farve, frugtrig og elegant bouquet af kirsebær og jordbær samt noter af vanille og krydderier, fyldig, saftig og fløjlsblød smag samt en blid og behagelig eftersmag. Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til vildt, rødt kød samt diverse oste. Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu, men som samtidig har et godt henlægningspotentiale.

1 fl. Lan Rioja Gran Reserva:
Denne vin er produceret af 85% Tempranillo, 10% Mazuelo og 5% Garnacha druer, der er dyrket i Rioja området i Spanien. Vinen har været lagret 2 år på amerikanske egetræsfade og minimum 3 år på flasken før frigivelsen. Det er en elegant rødvin med intens kirsebærrød farve med et orange skær, mild bouquet af vel-integrerede frugter og egetræ, fyldig og velstruktureret smag samt en lang og behagelig eftersmag. Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til sammenkogte retter, lam, vildt, grillet og stegt oksekød samt diverse oste. Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu, men som samtidig har et meget godt henlægningspotentiale.


Bodegas Lan
Spanien

Bodegas Lan blev grundlagt i 1972 af en vigtig forretningsgruppering og er beliggende i Rioja i Spanien. Grundlæggerne ønskede, at firmanavnet skulle symbolisere de tre regioner, der tilsammen udgør Rioja DOC; nemlig Logroño, Alava og Navarra - derfor blev navnet LAN. I øvrigt betyder LAN på andre sprog henholdsvis arbejde, blå og orkidé.

Bodegas Lan er i dag et af de mest dynamiske vinerier i Rioja DOC området og er nok det vineri, der inden for de seneste år har modtaget flest medaljer, anerkendelser og flotte anmeldelser fra vineksperter i såvel ind- som udland.

Hos Bodegas Lan har man for længst indset, at den eneste måde man kan garantere en produktion af top-kvalitets vine er ved at eje sine egne vinmarker. Derfor har de købt en meget speciel vinmark, Viña Lanciano, som er beliggende på bredden af floden Ebro, dér hvor Rioja Alta støder op til Rioja Alavesa. Denne 70 ha. store vinmark har den perfekte jordbund til at producere kvalitets Rioja vine. Vinstokkene er mellem 40 og 60 år gamle og vinmarkens specielle mikroklimatiske forhold bidrager til den optimale modning af disse fremragende druer.

Filosofien hos Bodegas Lan er, at ønologi starter i vinmarkerne og kun de allerbedste druer, der lever op til ønologernes strenge krav, bliver brugt til deres vine. Bodegas Lan er et af de eneste vinerier, der betaler mere til deres vinbønder for ikke at producere så stor kvantitet, men i stedet koncentrere sig om kvaliteten – også selvom dette måske i sidste ende gør, at den endelige pris bliver højere.

De vinbønder, som Bodegas Lan benytter, dyrker deres druer på vinmarker beliggende i El Cortijo, Fuenmayor og Haro.

Hos Bodegas Lan kombineres de gamle traditioner med de moderne tendenser og på den måde har man formået at producere fremragende vine, mens man samtidig beskytter druerne og bibeholder den gode kvalitet.

Efter den indledende lagring på egetræsfade fortsætter vinene lagringsprocessen i flasken for at opnå den endelige bouquet og smag. I løbet af denne proces lægger flaskerne i den perfekt udstyrede kælder, der ligger i konstant mørke og har en konstant temperatur på 14 grader samt en konstant luftfugtighed på 75%.

Tappeprocessen foregår under de bedste forhold og med den største omhyggelighed for at undgå oxidering og forurenende stoffer, der kunne forringe vinens kvalitet.

Resultatet er en serie meget flotte vine, som altid er af den højeste kvalitet og som uden problemer kan måle sig med de bedste på markedet.

 

 


www.bodegaslan.com/

 

 

 

Printside
Gavepakke

Varenr.
956-14

Stjernerne Fra Den Nye Verden

Santa Rita Gran Hacienda Cabernet Sauvignon, Chile

Denne vin stammer fra Central Valley, hvor klimaet er
kendetegnet ved høje temperaturer om dagen og kølige nætter
skabt af den kolde bjergluft fra Andesbjergene, som trækkes ned
i dalen når den varme luft stiger til vejrs.
Denne populære rødvin er produceret af Cabernet Sauvignon
druer. 90% af vinen har været lagret på ståltanke, mens de
sidste 10% har været lagret på egetræsfade i 8 måneder.
Det er en blød og behagelig vin med en flot rubinrød farve.
Den har en intens duft af modne røde frugter, krydderier og
vanillie. God frugtsmag med behagelig eftersmag.


Camelot Merlot, Californien

Camelot vinene er produceret af de bedste druer fra nogle af Californiens bedste vinområder.
Denne vin er produceret af 100% Merlot druer fra North Coast, Central Coast og Lodi områderne i
Californien.
Den har været lagret på amerikanske og franske egetræsfade i 8 måneder.
Det er en elegant vin med flot rød farve, kraftig bouquet af mørke blommer og modne bær med et strejf af sød egetræ, fyldig og velstruktureret

frugtsmag af kirsebær, mørke frugter og sort peber, som fornemmes helt ud i den lange og elegante eftersmag.
Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til roast beef, steaks, lammekød, stegt svinekød,
pastaretter, kraftige sammenkogte retter samt hårde oste.
Vinen kan med velbehag drikkes nu og de næste par år.Klein Constantia Cabernet Sauvignon Estate Bottled, Sydafrika


Vinen er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer, som er dyrket i området Constantia, der er
beliggende i udkanten af Cape Town i Sydafrika.
Den har lagret på franske og amerikanske egetræsfade i 20 måneder.
Det har resulteret i en meget fyldig vin med dyb rubinrød farve og fremragende bouquet af solbær, krydderier og cigaræske. Den har en robust karakter, kraftig, frugtagtig, men samtidig blød og behagelig smag samt en lang og vedvarende eftersmag.
Den er særdeles velegnet til vildt, kød- og pastaretter samt diverse oste.
Denne vin kan med velbehag drikkes nu, men den er også velegnet til henlægning.


Angove Long Row Shiraz, Australien

Denne vin er produceret af 100% Shiraz, der er dyrket i South Australia.
Det er en flot vin med dyb mørkerød farve, karakteristisk ”Shiraz-bouquet” af modne bær, peber og krydderier, fyldig, men samtidig blød og rund frugtrig smag, bløde tanniner samt en lang og yderst behagelig eftersmag.
Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til en god bøf, krydrede pasta- og grillretter samt diverse oste.
Vinen bør nydes mens den er forholdsvis ung.

Printside
Gavepakke

Varenr.
956-15

Stjernerne Fra Den Nye Verden

Santa Rita Medalla Real Gran Reserva Cabernet Sauvignon, Chile

Denne vin er fremstillet af de fineste håndplukkede druer; 100% Cabernet Sauvignon, der kommer fra Viña Santa Ritas egne marker i Maipo dalen i Chile. Vinstokkene er plantet i 1970 og udbyttet er ca. 6.000 kg/hektar, hvilket giver en meget koncentreret drue og dermed en koncentreret vin. Vinen ligger på franske egetræsfade i 12-14 måneder. Dette giver en fornem smagsbalance mellem frugt og træ. Det er en utrolig fyldig vin med flot rubinrød farve, kompleks og elegant duft af
modne frugter samt et strejf af egetræ. Den har en fantastisk koncentreret frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.
Den er særdeles velegnet til næsten alt krydret mad såsom vildt-, pasta-, grill- og kødretter samt
diverse stærke oste. Dens kraft og høje tanninindhold gør det muligt at gemme vinen i adskillige år.
Den vil udvikle sig til det bedre de næste 10-12 år.

Kendall-Jackson Vintner’s Reserve Zinfandel, Californien, USA
Druesammensætningen er 90% Zinfandel, 8% Petite Sirah, 1% Barbera og 1% andre druer fra
hovedsageligt Mendocino County (95%) i Californien. Vinen har været lagret på små egetræsfade.


Det er en elegant og fyldig vin med meget flot farve, intens frugtagtig bouquet samt en helt
fantastisk frugtsmag af hindbær, brombær og blommer med et silkeblødt strejf af ceder træ. Vinen
har en perfekt balance mellem egetræ og frugt samt en lang og behagelig let krydret eftersmag.
Vinen er specielt velegnet til vildt, krydrede pastaretter, rødt kød, ost og pizza. Denne
velafbalancerede vin kan med velbehag drikkes nu, men kan også med fordel henlægges yderligere
nogle år.

 

Klein Constantia Cabernet Sauvignon Estate Bottled, Sydafrika
Vinen er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer, som er dyrket i området Constantia, der er beliggende i udkanten af Cape Town i Sydafrika. Den har lagret på franske og amerikanske egetræsfade i 20 måneder. Det har resulteret i en meget fyldig vin med dyb rubinrød farve og fremragende bouquet af solbær, krydderier og cigaræske. Den har en robust karakter, kraftig,
frugtagtig, men samtidig blød og behagelig smag samt en lang og vedvarende eftersmag.
Den er særdeles velegnet til vildt, kød- og pastaretter samt diverse oste.
Denne vin kan med velbehag drikkes nu, men den er også velegnet til henlægning.

Koonowla Cabernet Sauvignon Clare Valley, Australien
Denne vin er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer fra Clare Valley i Australien.
Det er en flot rødvin med dybrød, næsten lilla, farve, delikat og let krydret bouquet af blåbær og solbær, fyldig smag af saftige bær, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag.
Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til oksekød, grillretter og modne oste.
Den kan med velbehag drikkes nu, men kan også henlægges yderligere nogle år.

Printside
Gavepakke–Italien
Varenr. 956-16


Castello Banfi Cum Laude
Denne vin er produceret af 30% Cabernet Sauvignon,30% Merlot, 25% Sangiovese og 15% Syrah druer, der er dyrket Montalcino i Toscana området i Italien.
De fire druesorter har lagret 6 måneder på egetræsfade hver for sig, derefter er vinen blandet og har lagret yderligere 6 måneder på egetræsfade for derefter at blive tappet på flaske, hvor vinen lagrer minimum 6 måneder inden frigivelsen. Det er en vin med flot intens rubinrød farve samt en kompleks bouquet af kirsebær, blommer, og lakrids, med et
strejf af sorte oliven og tobak. Det er en utrolig fyldig vin med kraftig, men samtidig blød og rund
frugtsmag samt en lang og behagelig eftersmag.
Den er særdeles velegnet til de fleste kraftige madretter samt modne oste. Denne velafbalancerede
vin kan drikkes nu, men den kan også med fordel henlægges yderligere nogle år.


Don Rudolfo Nero d’Avola Sicilia I.g.t.
Druerne til denne vin stammer fra en gammel vingård i nærheden af Pachino på Sicilien – det
sydligste punkt i Europa.
Manden bag vinen Don Rudolfo er ingen ringere end Peter Vinding-Diers, som hører til blandt
verdens absolut bedste vinmagere.

Vinen er hovedsageligt produceret af stedets lokale druesort, Nero d’Avola (80%), som giver fyldige, saftige og frugtrige vine men er også tilsat en smule Shiraz (15%), Merlot (3%) og Petit Verdot (2%) for at tilføje vinen dybde og fylde. Alle druerne er håndplukkede og derefter sorteret, drue for drue, inden de er kommet i gærtankene. Kun de absolut bedste druer er anvendt.
Vinen har været lagret i syv måneder på de bedste franske egetræsfade, som Peter Vinding-Diers har købt af sin nevø, vinmageren Peter Sisseck fra Pingus i Spanien.
Det er en elegant vin med en flot dybrød farve, frugtrig bouqet af ribs, kirsebær og jordbær, kompleks og fyldig smag, som ikke er domineret af træ, samt en lang og behagelig eftersmag.
Denne velstrukturerede vin kan udmærket drikkes nu men har samtidig et godt henlægningspotentiale.


Banfi Le Rime Chardonnay & Pinot Grigio

Denne vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved
VinItaly 2010 kåret som ”Bedste italienske vineri” - det var tolvte gang på sytten år at Castello Banfi løb med denne flotte titel!
Den er produceret af 70% Chardonnay og 30% Pinot Grigio druer, der er dyrket i den sydlige del af Montalcino området i Toscana i Italien. Vinen har været lagret på ståltanke.
Det er en vin med flot gulgrøn farve samt en elegant og harmonisk bouquet, frisk og fyldig med en liflig frugtsmag samt en god balance mellem frugt og syre.
Denne let-drikkelige vin skal serveres afkølet og bør drikkes ung.
Den er særdeles velegnet til frisk salat, fiskeretter o. lign.


Printside
Gavepakke

Varenr.
956-01

BANFI M/2 FLASKER

Col di Sasso
Sangiovese & Cabernet Sauvignon, Italien


Denne vin kommer fra det italienske vinhus, Castello Banfi, som er beliggende i Toscana. Castello Banfi er absolut et af Italiens førende og mest prestigeprægede vinhuse. Castello Banfi blev ved Vinitaly 2004 kåret som “Bedste italienske vineri” - det var elvte år i træk at Castello Banfi løb med denne flotte titel!

Denne vin er produceret af 70% Cabernet Sauvignon og 30% Sangiovese druer. De to druesorter er vinificeret hver for sig og derefter blandet.Vinen har været lagret på ståltanke.

Den har en flot intens rubinrød farve og en dejlig frisk bouquet af modne frugter og et strejf af krydderier. Det er en behagelig vin med en utrolig blød og frugtrig smag samt en god og lang finish.

Denne velstrukturerede vin er særdeles velegnet til lyst kød, pasta og milde oste.

Den kan med velbehag drikkes nu og de næste par år.

Type: Tør
Restsukker: Under 2 gr./ltr.
Skal drikkes: Nu


956-01
Printside
Gavepakke

Varenr.
956-02

QUINTA DO PÉGO M/2 FLASKER

Virgin Vintage
Douro D.O.C.Portugal


Druerne til denne elegante rødvin er dyrket på Quinta do Pégos ejendom i Douro dalen i Portugal, hvis jord er klassificeret i gruppe A. Vinen er produceret af winemaker Wouter Pienaar. Høstudbyttet er lavt, og kun de allerbedste druer er brugt til vinen. Druerne er høstet ved den optimale modenhed den sidste uge i september, og der er kun brugt specielt udvalgt rød gær til gæringen. Vinen består af 30% Touriga Nacional, 20% Touriga Franca, 20% Tinta Roriz, 20% Tinta Barroca og 10% Tinto Cão druer. 25% af vinen har været lagret på nye franske egetræsfade fra Allier i 10 måneder og 75% i ståltanke i 12 måneder.

Det er en karakterfuld vin med en flot dybrød farve, fyldig smag af blommer, bær, lakrids og chokolade med et strejf af vanille og egetræ samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne velstrukturerede vin er velegnet til f.eks. rødt kød, vildt og diverse oste.

Dette er en helt ekstraordinær let filtreret rødvin, som vil udvikle sig ved yderligere henlægning.

Type: Tør
Restsukker: Ca. 3 gr./ltr.
Skal drikkes: Nu - 2010


956-02

Printside
Gavepakke
Portugal
Varenr.
956-10

QUINTA DO PÉGO M/2 FLASKER + 1 FL. OLIVENOLIE Virgin Vintage Douro D.O.C.

2 fl. Quinta do Pégo Virgin Vintage Douro D.O.C. Druerne til denne elegante rødvin er dyrket på Quinta do Pégos ejendom i Douro dalen i Portugal, hvis jord er klassificeret i gruppe A.

Vinen er produceret af winemaker Wouter Pienaar. Høstudbyttet er lavt, og kun de allerbedste druer er brugt til vinen. Druerne er høstet ved den optimale modenhed den sidste uge i september, og der er kun brugt specielt udvalgt rød gær til gæringen.

Vinen består af 30% Touriga Nacional, 20% Touriga Franca, 20% Tinta Roriz, 20% Tinta Barroca og 10% Tinto Cão druer. 25% af vinen har været lagret på nye franske egetræsfade fra Allier i 10 måneder og 75% i ståltanke i 12 måneder. Det er en karakterfuld vin med en flot dybrød farve, fyldig smag af blommer, bær, lakrids og chokolade med et strejf af vanille og egetræ samt en lang og behagelig eftersmag.

Denne velstrukturerede vin er velegnet til f.eks. rødt kød, vildt og diverse oste. Dette er en helt ekstraordinær let filtreret rødvin, som vil udvikle sig ved yderligere henlægning.

1 fl. Quinta do Pégo Ekstra jomfru olivenolie. På Quinta do Pégo findes 900 oliventræer, som danner skel til naboernes vinmarker. Disse træer giver ca. 900 ltr. ekstra jomfru olivenolie, der er koldpresset og tappet i smukke 0,5 ltr. karafler fra Italien.Den har et lavt syreindhold, en yderst delikat smag samt en intens og naturlig aroma. Velegnet til middelhavsretter, salater o. lign.

956-10
Printside
Gavepakke
Australien
Varenr.
956-12

Angove Long Row m/2 fl. i trækasse - m/skruelåg
Drue:
Cabernet Sauvignon & Shiraz

Navnet Long Row hentyder til de 5 km lange rækker af vinstokke på de ny-renoverede vinmarker hos Angove.

Angove blev kåret til Årets Winery i Quaff 2008 og Angoves winemaker Warwick Billings blev udnævt til Årets Winemaker i Riverland Wine Show 2008.

Den ene vin er hovedsageligt produceret af Cabernet Sauvignon druer (99%) mens den anden er produceret af 94% Shiraz, 2% Cabernet Sauvignon, 2% Ruby Cabernet og 2% Viognier druer, der alle er dyrket i South Australia.

Cabernet Sauvignon vinen er en elegant vin med flot dybrød farve, intens bouquet af modne bær samt et strejf af mynte og egetræ, fyldig, men samtidig blød og rund smag af modne frugter samt en lang og behagelig eftersmag.

Den er harmonisk og velafbalanceret og er særdeles velegnet til grillet oksekød, vildt, lam samt diverse oste.

Shiraz vinen er en flot vin med dyb mørkerød farve, karakteristisk "Shiraz-bouquet" af modne bær, peber og krydderier, fyldig, men samtidig blød og rund frugtrig smag, bløde tanniner samt en lang og yderst behagelig eftersmag.

Den er harmonisk og velafbalanceret og er særdeles velegnet til en god bøf, krydrede pasta- og grillretter samt diverse oste.

Begge vine bør nydes mens de er forholdsvis unge.


Restsukker:
Ca. 3 gr./ltr.
Indhold:
2 x 75 cl.
Type:
Tør


Printside
Gavepakke
Sydafrika
Varenr.
956-13

Tribal m/3 fl. i gaveæske

Drue:
Cabernet Sauvignon, Pinotage, Shiraz

Disse vine kommer fra African Terroir i Sydafrika. På det afrikanske kontinent er der mange paradokser. African Terroir tilbyder vinoplevelser med ægte afrikansk sjæl og god kvalitet til rimelige priser. African Terroir råder over mere end 1.250 ha. beplantede vinmarker i områderne Paarl, Worcester, Stellenbosch, Durbanville og Olifants River. En stor del af disse vinmarker er omgivet af bjerge. Atlanterhavets kølige brise sikrer passende temperaturer for produktion af sunde kvalitetsdruer.

TRIBAL CABERNET SAUVIGNON
Denne vin er produceret af 100% Cabernet Sauvignon druer fra Western Cape i Sydafrika og har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en mellem-fyldig vin med flot rød farve, delikat bouquet med et strejf af peber, blød og rund frugtsmag af mørke bær og solbær, bløde tanniner samt en blid og behagelig eftersmag. Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til svinekød, oksekød samt oste. Det er en vin, der bør drikkes mens den er forholdsvis ung.

TRIBAL PINOTAGE
Denne vin er produceret af 100% Pinotage druer fra Western Cape i Sydafrika og har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en mellem-fyldig vin med flot rød farve, delikat bouquet af modne røde bær, blød og rund frugtsmag samt en blid og behagelig eftersmag. Denne harmoniske og velafbalancerede vin er særdeles velegnet til de fleste kød- og pastaretter samt pizza. Det er en vin, der er skabt til at blive drukket mens den er forholdsvis ung.

TRIBAL SHIRAZ
Denne vin er produceret af Shiraz druer og har udelukkende været lagret på ståltanke for at bibeholde så megen frugt som muligt. Det er en rødvin med flot rød farve, delikat let røget bouquet af modne bær såsom blåbær og brombær med et strejf af mørk chokolade, mellem-fyldig frugtsmag med bløde og modne tanniner samt en lang og behagelig, let krydret eftersmag. Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til retter med oksekød samt de fleste oste. Det er en vin, der er skabt til at blive drukket mens den er forholdsvis ung.


Indhold:
3 x 75 cl.
Type:
Tør
 
Printside
Gavepakke
Portugal
Varenr.
956-17

Taylor's Estates Collection m/2 fl. i trækasse
Portugal - Portvin

Taylor’s fortrin som producent af Vintage Port er grundlagt på det faktum at de ejer to af de mest berømte vingårde i Douro dalen, nemlig Quinta de Vargellas og Quinta de Terra Feita.

Denne unikke trækasse indeholder 1 fl. á 37,5 cl. Single Estate Vintage Port 2005 fra hver af disse to vingårde og giver dermed en helt fantastisk mulighed for at udforske og sammenligne de forskellige karakteristika og stilarter fra disse to klassiske portvinsgårde.

Denne trækasse er intet mindre end et ægte samlerobjekt.

Quinta de Vargellas er anerkendt som en af verdens bedste vingårde og er blevet belønnet for de fineste portvine siden 1820’erne. Blev købt af Taylor’s i 1893 og er beliggende i den aller østligste del af Douro dalen i Portugal. Vinene fra Quinta de Vargellas er kendt for deres elegance, fine frugtsmag og specielle karakteristika og betragtes af portvinselskere som sammenligningsgrundlag for al Vintage Port. Quinta de Vargellas producerer også en af de mest sjældne Vintage Port; nemlig den legendariske Vargellas Vinha Velha, der produceres af druer fra de ældste vinstokke på vingården.

Terra Feita blev grundlagt for over 2½ århundreder siden og er en af de ældste portvinsgårde. Denne historiske vingård har været højt klassificeret siden 1757 og har meget længe været anerkendt som en af de fineste vingårde i regionen. Den har i over et århundrede leveret druer til Taylor’s Vintage Ports. Quinta de Terra Feitas vinmarker er beliggende på de stejle skråninger af Pinhao Valley i hjertet af portvinsområdet i Portugal.


Alkoholprocent:
20,5
Indhold:
2 x 37,5 cl.
Type:
Sød

 

www.taylor.pt/

Printside
Rødvin
Frankrig
Varenr.
291-02


PAUL MAS
Vignes de Nicole Cabernet Sauvignon/Merlot
Vin de Pays d’Oc


6 fl. á 75 cl. i trækasse


Domaines Paul Mas er en sammenslutning af fire familie-ejede vingårde, der tilsammen råder over ca. 100 ha. vinmarker på bakkerne, der grænser op til Hérault dalen i Languedoc området i det sydlige Frankrig. Vineriet og kælderen hos Domaines Paul Mas er udstyret med det mest moderne udstyr, der gør det muligt at omforme mange års familietraditioner og erfaringer til en række fremragende sydfranske vine.

Denne vin er produceret af 56% Cabernet Sauvignon og 44% Merlot druer, der er dyrket i Languedoc området i Frankrig.

Vinen har været lagret 7 måneder på nye og op til fire år gamle egetræsfade (80% amerikanske og 20% franske).

Det er en flot vin med meget dyb rød farve med et rubinrødt skær, elegant og kompleks bouquet af blommer, røde bær og krydderier med noter af vanille og lakrids. Vinen har en velafbalanceret smag, bløde tanniner samt en lang og behagelig eftersmag med noter af kakao.

Denne harmoniske vin er særdeles velegnet til vildt, fjerkræ, pasta- og grillretter samt smagsfulde oste.

Det er en vin, der med velbehag kan drikkes nu, men som samtidig har et godt henlægningspotentiale.

  • 5 ud af 5 stjerner på www.vinavisen.dk i uge 22, 2008
  • Guld ved Concours Général Agricole 2007 i Paris, Frankrig

Type: Tør
Restsukker: Ca. 2 gr./ltr.
Drikkeklar nu og 5-8 år fra høståret


pm

 

1