En lektion i livet fra en ven

Følgende er en sand historie…
I går modtog jeg et telefonopkald fra en ven, som jeg sidst talte med næsten to år siden.
Ligesom andre mennesker var jeg overrasket over at høre hendes stemme.
Hun hørte fra en fælles ven, som jeg netop oprettet et Fitnessstudio og hun vil gerne spørge mig om min nye venture og såvel som hvad der foregår i mit liv.
Til min overraskelse igen, fortalte hun mig, at hun var forskanset sig fra sit job 6 måneder siden. Hun indrømmede, at hun var meget ked af at fritstille. Hun vidste ikke hvad hun gjorde forkert i sit job, at hun var forskanset sig.
Du og jeg ved, at der er tilsyneladende uden grund når virksomheder ønsker at afskedige folk. Sommetider er det bare ærgerligt.
> Fra den måde, hun talte, kunne jeg fortælle, at hun er blevet stærkere og mere moden. Hun er mere åbne over for nye ideer og muligheder.
Det er ikke alle. Hun fortalte mig en anden chokerende nyhed: hendes far afgik 3 måneder før hun var forskanset sig.
Jeg var ligesom “Ã…h min Gud, hvordan kunne hun tage det?”
Hvordan i alverden en ung dame kunne nogensinde tage presset af vender død af sin elskede og mistede sit job inden for 3 måneder?
Hvad ville du gøre, hvis disse er der sket med dig? Give op på livet?
Hun fortalte mig, at hun kom til at være stærk og hun ønskede ikke sin mor at se hende deprimeret.
Jeg er så glad for hende, at disse uheldige hændelser faktisk gjorde hende til at stoppe og tænke over sit liv og omprioritere sit liv, som hun aldrig havde før.
Hun vendte tab af elskede og tab af job i kraft og styrke.
På grund af disse hændelser, hun havde mod og besluttede at være sin egen chef ved at slutte sin venner i en business venture. Hun føler at hun har nu mere kontrol over sit liv og karriere.
Hun forklarede mig, at hun nu får mere tilfredshed fra liv, som hun aldrig følt før.
Er det hvad vi kalder “velsignelse i forklædning” for hende? Min ven har afgjort ændret sig meget… mindst til bedre.
De fleste af os vil ikke rokke fra vores komfortzone, medmindre der sker noget meget dramatisk med os: tab af kære, skilsmisse, tab af job, eller sygdom.
Hvor mange af os drømmer om at være vores egen boss men ingen tiltag?
Vil du have hvad der skete med min ven til at ske for dig, så du ville virkelig sidde og tænke over dit liv? Og gøre ting, som du virkelig elsker?
Eller vil du gøre det nu?
Valget er dit.
Vent ikke for ting til at ske. Tage ansvaret for dit liv proaktivt. Tage min vens erfaringer som inspiration til at leve dine drømme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.