Hvad er en Mission Statement?

For at gøre din mission statement skal du være i stand til at besvare følgende:
Hvorfor skal denne virksomhed findes?
Der vil være sine kunder og hvordan vil det gavne dem?
Hvorfor vil de være bedre tjent?
Disse spørgsmål er let at besvare for at Lease købe. Hvorfor skal det eksisterer, fordi det giver en kreativ strategi for både købere og sælgere til at flytte deres hjem eller komme ind i et hjem i 30 dage eller derunder; sparer dem penge, giver dem flere valgmuligheder, osv. Hvis du ikke kender alle fordelene af nu, gå tilbage og læse dem i vores tidligere nyhedsbreve. Igen, der vil være sine kunder og hvordan vil det gavne dem – let. Sælgere og købere af boliger, og igen alle fordele ved at lease købe for købere og sælgere. Det sidste spørgsmål, hvorfor de bliver bedre off – igen, let, vi flytter hjem sælgere i 30 dage eller mindre og få en god lejer/køber derinde, der betaler til tiden, tager sig af ejendom osv.
For dem af jer tænker på kører end en leasingkontrakt Køb virksomhed du skal se på disse spørgsmål og svare dem meget grundigt, før du går videre til din forretningsplan.
Eksempelvis kan en computer uddannelse instruktør svar på ovenstående spørgsmål på følgende måde.
Hvorfor bør virksomheden eksisterer? At levere computer instruktion til de arbejdsløse, dem, der søger for at forbedre deres færdigheder, til at give virksomhederne mulighed for at genopdrage, eller Opdater deres medarbejdere.
Der vil være sine kunder og hvordan vil det gavne dem? Kunder kommer fra vikarbureauer, små til mellemstore virksomheder udnytter visse computerprogrammer, og statslige organer.
Hvorfor vil de være bedre tjent? Vi vil give one-on-one instruktion, med noter og opfølgning kalder for en seks måneders periode efter klasse. Vi vil gå dem igennem et problem, de måtte have på arbejdspladsen.
Nu har du fået idéen om en mission statement. Du skal anvende den til virksomheden du er interesseret i løb, og se, hvis virksomhed passerer testen. Mange gange, dør en rigtig god idé fordi der ikke er noget reelt behov for business at eksistere. Lad det ikke ske for dig.
Copyright DeFiore virksomheder 2000

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.