Hvordan man kan være lykkelig!

Hvordan vil du gerne have mindst en ekstra time i dagen bare for dig selv, så du kan have det sjovere?
Godt du kan du ved, du bare nødt til at gøre følgende konsekvent og du vil frigøre din tid, så du kan nyde mere af dit liv.
Passe på dig selv først
Dyrk regelmæssig motion og spise sundt. Gøre det rigtige af dig selv og du har masser af energi, være motiveret, mere produktive og gladere.
Omgiv dig med positivitet
Cirkulere med positive mennesker, læse motiverende bøger og lytte til motiverende bånd/cd’er, mens kørsel pendling, venter på aftaler.
Undgå negative mennesker som pesten. De vil dræne din energi
Rense ud rod
Du vil spare dig masser af tid, energi og penge hvis du rydde din arbejde og hjem miljø… papirarbejde, bøger, gamle udstyr osv. regelmæssigt. Du vil være i stand til at finde ting, Spar penge, fordi du ikke behøver at købe hvad du allerede har gemt et eller andet sted, plus du vil være mindre stresset. Du vil føle bedre, som vil gøre dig gladere.
Jazz op dit miljø
Hvis du arbejder og bor i et behageligt miljø, vil du naturligvis føler bedre og gladere. En ren, overskueligt hjem eller arbejdsplads gør du føler dig godt og glad for at være der.
Kjole til succes
Når du ser godt, du føler dig godt, når du føler dig godt, du er lykkeligere. Har et billede makeover.
Plan tid til sjov
Du skal optage dine aftaler, ting at gøre og mål et sted med så meget at organisere i din travle hverdag. Bruge en papir dagbog eller digital arrangør, som du kan tage med overalt. Dette er den mest effektive måde at få tingene gjort, planlægge dit arbejde og dit liv.
Lære at sige “Nej”
For at dramatisk forbedre din produktivitet og gøre flere af de ting, du ønsker i dit liv, skal du være fast med andre og lad dem vide, hvis du ikke kan, vil ikke eller er ikke tilgængelig til at opfylde deres anmodninger. Hvis du konstant siger “ja” til alle andre anmodninger vil du aldrig har tid til at gøre, hvad du virkelig ønsker at.
Book dig selv ind i et self-assertiveness kursus for at lære disse færdigheder, hvis du føler du har brug for.
Gør hvad du gør bedst og delegere resten
På arbejdspladsen ville se, om der er måder du kan uddelegere opgaver som passer til en andens talenter. Mange kontor og hjem baseret arbejdstagere bruger masser af tid på hverdagsagtige opgaver som ville tage en person, der er uddannet i området en fjerdedel af den tid at gennemføre.
Leje gartner og renere at tage sig af de basale huslige pligter hjemme. Det er værd at investere de ekstra dollars, hvis du kan have mere fritid til at gøre hvad du vil.
Kompliment nogen hver dag
Hvordan føler du når du modtager en kompliment? Gør nogens dag… give før du får, fordi hvad går rundt, kommer omkring.
Det sidste ord
Ved at følge disse enkle, men meget effektiv ideer vil du føle sig godt, ser godt ud og har mere tid til at nyde dit liv… og når du nyder livet, du er tilfreds!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.