Sådan får du den bedste festival

Skal du på festival, og vil du gerne have den bedste festival, uden at skulle spare på noget? Så kan det være svært at få råd til det hele, men her kan du få hjælp til, hvordan du får råd til en god festival, selvom du er på SU eller måske bare har et stramt budget. Du kan også få hjælp til, hvilket udstyr du skal have med på festival, for at få den bedste oplevelse.

Spar op og få en god festival

At være på festival er ikke billigt, og det er ikke nogen hemmelighed. Derfor kan det være en god idé at være ude i god tid og spare op, så du kan få en god festival. På den måde kan du få en god festival, hvor du ikke skal tænke over, om du har råd til en god drink eller noget lækkert at spise. Hvis du ikke er ude i god tid, så kan du låne penge hos hurtig udbetaling, så du har de penge med på festival, som du skal bruge.

Når du skal på festival, så er det din form for ferie, og det er bestemt ikke sjovt at skulle gå og spare, når du har ferie. Derfor er det en god idé at låne penge, så du har de penge, du skal bruge på festivalen. På den måde kommer du ikke til at mangle noget, og du kommer til at få den bedste festival, fordi du ikke skal gå og spare, men du kan købe lige det, du har lyst til.

Dette udstyr skal du have med på festival

En festival kræver noget udstyr. Du skal have et telt, en luftmadras og en sovepose med. Derudover er det godt at have ting såsom en lommelygte, tøj, toiletsager, en festivalstol og øl med, så du også kan sidde og have det sjovt nede i dit telt. Du kan også tage nogle forskellige spil med og et bord, så du kan sidde ude foran dit telt.

Det kan også være en god idé at have en lille højtaler med, så du kan sidde og høre god musik nede ved dit telt og drikke en øl sammen med dem, du er afsted med. På den måde kan du sikre dig, at du får den bedste festival, og at du hygger dig lige så meget nede ved dit telt, som du gør oppe på festivalområdet.