SBAS 8, litra a Program kan hjælpe nogle virksomheder konkurrerer

Spørgsmål: en ven fortalte mig, at jeg kan være berettiget til en særlig SBA-program, der vil hjælpe mig starte en lille virksomhed som en kvinde af indiansk afstamning. Han sagde jeg kunne konkurrere om offentlige kontrakter gennem dette program. Kan du fortælle mig hvad SBA program han henviser til? –Clara s.
Sv.: din ven sandsynligvis henviser til den lille Business Administration (SBA) 8, litra a Business udvikling (BD) Program. 8, litra a Program (opkaldt efter del af loven for små virksomheder, hvorfra det kommer) er en SBA program skabt for at hjælpe små stillede virksomheder bedre kan konkurrere i det amerikanske marked og inden for offentlige indkøb. SBA giver forretningsudvikling, teknisk bistand og andre tjenester til de små virksomheder, der er optaget i programmet 8, litra a.
Programmet 8, litra a er forbeholdt det SBA kalder “socialt dårligt stillede personer.” Socialt udsatte enkeltpersoner er defineret som dem, der har været udsat for racistiske eller etniske fordomme eller kulturelle bias på grund af deres medlemskab i en ugunstigt stillet gruppe.
SBA har udpeget følgende grupper som socialt udsatte:
· Sorte amerikanere · Hispanic amerikanere · Indfødte amerikanere (indfødte amerikanske indianere, eskimoer, konen og Native hawaiianerne) · Visse Asian Pacific amerikanerne · Andre personer, som kan bevise, at de opfylder SBAS kriterier betragtes som socialt udsatte
Et punkt, hvor din ven er forkert er, at programmet 8, litra a er for nye virksomheder. 8, litra a program er primært for virksomheder, der har været i virksomheden i mindst to år, selv om denne regel fraviges, hvis virksomheden er i stand til at opfylde nogle temmelig stram styring, finansielle, og præstationskriterier.
At opnå status som 8, litra a er ingen garanti for, at en virksomhed vil lykkes at opnå regering eller andre aftaler, men det bestemt ikke ondt. Small Business Act mandater, at alle små virksomheder har mulighed for at levere varer og tjenesteydelser til den amerikanske regering. For at sikre dette mandat, SBA forhandler årlige indkøb præference mål med alle føderale agentur og anmeldelser hver agenturets resultater for at sikre mål blev opfyldt.
De lovpligtige mål er: 23 procent af alle prime kontrakter går til små virksomheder. 5 procent af prime og underleverancer for små udsatte virksomheder; 5 procent af prime og underleverancer til kvinder-ejede små virksomheder; 3 procent af førsteklasses kontrakter for HUBZone små virksomheder; og 3 procent af prime og underleverancer til service-handicappet veteran-ejede mindre virksomheder.
En HUBZone (historisk Underutilized Business Zone) er et afgrænset område inden for by-og landområder, der er blevet givet præferentielle kontrakt award overvejelse i et forsøg på at stimulere økonomisk udvikling. En virksomhed kan kvalificere sig til HUBZone status, hvis det er ejet eller kontrolleret af en eller flere amerikanske borgere, har mindst 35 procent af medarbejdere, der bor inden for den angivne zone, og har et hovedkontor placeret der. HUBZones er en helhed «nother emne, som vi kan diskutere på et andet tidspunkt. Er det tilstrækkeligt at sige, at et firma der indhenter både 8, litra a og HUBZone status kan være berettiget til dobbelt dip i offentlige indkøb trug, thats hvorfor du ofte finde en række 8, litra a selskaber specifikt flytter til HUBZone områder for at drage fordel af frynsegoder begge programmer tilbyder.
Den amerikanske regering køb af milliarder af dollars i varer og tjenester hvert år, alt fra staples til disse vidunderligt dyre toiletsæder. At opnå 8, litra a status gør det muligt for små virksomheder at konkurrere om en del af denne virksomhed.
De grundlæggende krav for at ansøge om 8, litra a status er din virksomhed skal være en lille virksomhed, som defineret af SBA, skal være ejet og kontrolleret af en eller mere socialt og økonomisk dårligt stillede personer, der er amerikanske statsborgere, og skal vise et potentiale for succes. SBA definerer en lille virksomhed som “en, der er selvstændigt ejet og drevet, er arrangeret for profit, og er ikke dominerende på dens område.”
Som forventet, har 8, litra a-programmet sine fans og sine kritikere. Det fans er de virksomheder, der opnår 8, litra a status og dermed få fortrinsbehandling når konkurrerer for offentlige indkøbskontrakter.
Programmets kritikere er typisk de virksomheder, som undlader at opnå status som 8, litra a, eller som ikke opfylder definitionen af socialt dårligt stillede, dvs virksomheder ejet min hvide amerikanske mænd, (det er en dåse orme vi ikke vil åbne denne uge).
Du kan lære mere på SBAS hjemmeside (sba.gov) eller ved at ringe til din lokale SBA office.
Her er til din succes!
Tim Knox tim@dropshipwholesale.net For information om start din egen online eller eBay business, besøg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.