Lån penge til grønne investeringer

For mange er tanken om at låne penge en smule skræmmende. Måske mest af alt fordi vi forbinder det med en forestilling om, at man altid låner penge af nød, når man står i en stram situation, eller i et øjebliks svaghed overfor unødvendige fristelser. Men et lån kan også være en mulighed for investeringer. Nogle gange koster de bedste ting nemlig en smule mere end vi lige har på lommen. Læs med om tre grønne og bæredygtige løsninger til dit liv, der er værd at låne penge til.

Den grønneste transportform

Det fleste af os bliver på et eller andet tidspunkt nød til at overveje et alternativ til bus og tog, når vi arbejder langt væk, eller vi får hund eller børn, der skal med hver dag. Selvfølgelig er den klassiske cykel det mest oplagte bud, men en opgradering til en elcykel kan klart være værd at overveje.

Elcyklen så absolut ikke kun for ældre mennesker. Den kræver stadig at man træder i pedalerne for at motoren virker, så motion skal man nok få, og man behøver man slet ikke bruge motoren på en almindelig cykeltur. Til gengæld kan det være den, der gør forskellen på hvor langt man kan komme omkring, og hvor mange bakker man kan klare på vejen. Elcyklen er et grønt og bæredygtigt  alternativ til et langtidsholdbart transportmiddel, der klart forbedrer både hverdagen og fysikken.

Den lige så grønne opgradering

Selvfølgelig er der dage, hvor selv en elcykel virker som en dårlig løsning. Når det styrter ned udenfor og du skal til den anden ende af byen, så virker hverken cyklen eller togstationen to blokke væk særlig appelerende. Der findes dog stadig et grønt alternativ til den klassiske benzinslugende bil. Elbiler vinder mere og mere frem, og forventes at blive fremtidens bil indenfor en ganske nær, overskuelig fremtid.

Elbiler findes efterhånden i flere størrelser og prisklasser, og er altid en støjsvag bil med automatgear. Det er meget forskelligt, hvor tit en elbil skal lades op afhængig af model, kørsel og årstid, men for de fleste rækker det at lade bilen op derhjemme om natten. Ellers findes der ladestationer alle steder i landet. Både på kort og lang sigt er elbilen en fantastisk investering, der helt sikkert er værd at låne penge til, hvis det kniber i første omgang. Tjek evt. Premiumbanks.dk for at få en opdateret liste over lån i Danmark.

Lån penge for at tjene penge

Sidst men ikke mindst er der uendeligt mange penge at spare, eller endda tjene, derhjemme. Vi bruger strøm til næsten alle vores daglige gøremål, og det er både dyrt og dårligt for miljøet, i hvert fald så længe vi er afhængige af de afbrændingsmetoder vi bruger i dag. Installation af solceller til hele husets behov er dyrt, men nok den bedste investering du overhovedet kan foretage dig på længere sigt.

Ejendomsværdien på dit hus stiger markant, og du kan dække dit eget forbrug til både huset og måske endda også elcyklen eller elbilen. Du kan også sælge det overskydende energi du producerer til elselskabet og tjene pengene tilbage igen, lidt efter lidt.